/ / UFC. Arvostelu toukokuusta 2015 alkaen

UFC. Arvostelu toukokuusta 2015 alkaen

Mitä tiedät taistelusta ilman sääntöjä? Tällaisia ​​turnauksia järjestävät monet järjestöt. Tähän mennessä yksi suosituimmista on UFC. Tämän järjestön hallinnoimien kilpailujen luokittelu vain rullataan, kerätään parhaat taistelijat ja suuri määrä faneja sekä salissa että tv-ruutujen lähellä. UFC on Ultimate Fighting Championship. Niiden tunnettujen urheilijoiden määrä, joiden kanssa sopimukset on allekirjoitettu, myöntää UFC: n muiden turnausten joukossa.

Tässä artikkelissa esitetään UFC-luokitus, joka on merkityksellinen toukokuussa 2015. Niin, viisi parasta näyttää tältä.

5 paikka

Top Five Fighters avaa Josh Barnettin(Josh Barnett) - taistelija, joka syntyi Yhdysvalloissa ja edusti tätä maata. Hänellä on mahtava lempinimi - BabyFacedAssassin, joka kääntää venäjiksi "tappaja vauvan kasvot".

ufc-luokitus

Josh oli peräti 40 taistelua, 33joka voitti. Tappioita oli vain 7. Tämä taistelija ei pelkää ketään rengasta. Tämä voidaan vahvistaa myös siitä, että hän voitti Alexander Emelianenkon, Sammy Schiltin, Sergei Kharitonovin ja legendan taistelusta ilman sääntöjä - Randy Couturea.

Hävittäjää syytettiin säännöllisesti kielletyn käytön käytöstädopingsteroidit. Mutta tämä ei häiritse säännöllistä puhumista Ultimate Fighting Championshipissa. Josh voitti suurimman osan voitoistaan ​​tukahdutustekniikoiden ansiosta.

4 paikka

Andrei Arlovski, jolla onlempinimeltään "Pitbull", sijoittui neljänneksi UFC: ssä. Arvostus vahvistaa taistelulajien saavutukset taistelulajien maailmassa. Tämä on todella legendaarinen urheilija, joka on syntynyt Valkovenäjän SSR: ssä. Tällä hetkellä hän elää ja kouluttaa Amerikan Yhdysvaltoja.

lopullinen taistelukilpailu

Andreilla on 35 taistelua, 24 voittoa ja 10 voittoa. Hän onnistui voittamaan peräti 17 taistelua kopioimalla vastustajan. Tämän vuoksi hän pelottaa kilpailijoita ennen taistelun alkua.

Vuosina 2005-2006 hän oli UFC: n mestari. Kerralla hän voitti voiton edes taistelija, joka on tänään tämän arvion ensimmäisellä rivillä. Andrew rengas käyttäytyy kuin vihainen koira, jolle hän sai samanlaisen lempinimen. Jotta hänen raivonsa taso voitaisiin ymmärtää, on syytä sanoa, että Andrei rikkoi hänen puolustuksen otsikon ensimmäisen puolustuksen vastustajansa sekä molemmat kädet ja aiheutti monia muita vammoja.

3 paikka

Fighter Stipe Miocic, jokaedustaa Yhdysvaltoja ja on Kroatian juuret, on menestyvä UFC-urheilija. Kroatian luokitus on melko korkea - kolmas sija raskaiden painoluokkien vahvin taistelijoiden luettelossa. Hänellä oli 15 taistelua, joista hän voitti 13, joista yhdeksän knockoutilla. Varallisuudella on vain kaksi vaurioita.

ufc-taistelijoiden luokitus

UFC: stä ryntäsi hirviö,painaa 111 kg ja erottaa urheilullinen fysiikka. On hämmästyttävä nyrkkeilytekniikka, jota tukee mestari otsikko fanien keskuudessa. Myös melko menestyksekkäästi tuntuu taisteluja maassa.

Stipe sanoo aina haluavansa olla kuin Mirco Kro Cop, joka on jo veteraani sekarotuista.

Hävittäjien palkinnot ovat seuraavat: "Knockout-turnaus", "Paras taistelukilpailu". Se on myös upea saavutus - taistelu Phil de Vries kesti 43 sekuntia ja päättyi knockout Kroatian urheilija. Tämä tapahtuma on luettelossa nopeimmista knockouts viidennellä numerolla.

2. paikka

Junior dos Santos (Junior Dos Santos) on hyvin ansaitulla sijalla.

Brasililainen urheilija on musta vyö jiu-jitsussa, mikä tekee hänestä vaarallisen vastustajan.

ufc virallinen luokitus

Varallisuudessa Santos - 20 taistelua, joista 17 hän voitti. Knockout voitti 12 taistelussa. Häviöt eivät ole ohittaneet taistelijan - kolme voittoa urallaan.

Santoksella on mentori. Tämä on Anderson Silva, joka on legenda taistelussa ilman sääntöjä mukaan UFC-versio (vuodesta 2006 vuoteen 2013 hän oli mestari hänen painoluokassaan).

Juniori itse vuonna 2012 oli UFC raskas mestari. Taiteilija on saanut kolme palkintoa "Ilta-ilta", ja taistelija omistaa upeita taisteluita, joiden aikana halli aina tukee häntä aktiivisesti ja toivoo uusia esityksiä.

Brasilian urheilija voitti seuraavat kuuluiset taistelijat: Fabricio Werdum, Mirco Crop Cop, Kane Velasquez, Stipe Miočić.

1 paikka

UFC-taistelupistettä luottaa luottavaisesti Fabricio Werdum. Taistelija on Brasilian edustamana ja huolimatta siitä, että hän on jo 37-vuotias, hän on vaarallisin kilpailija.

Ennen UFC: tä hän onnistui erottamaan suuren määränmuita vastaavia kilpailuja. Tällä hetkellä omaisuudella on 25 taistelua, joista 19 voitti. Sitä ei voida syyttää hyökkääjistä tai painijoista, koska hän käyttää onnistuneesti erilaisia ​​tekniikoita taisteluissa ja heittää terroria vastustajille. Hän voitti Alexander Emelyanenkon, Alistair Overeemin, Antonio Silvan. Lisäksi venäläinen legenda Fedor Emelianenko ei myöskään pystynyt vastustamaan taistelua Brasilian taistelijan kanssa.

Werdumilla on tällä hetkellä valkoista raita UFC-taistelijan uralla - viisi voittoa peräkkäin vakavia vastustajia vastaan.

Virallinen UFC-luokitus päivitetään kuukausittain.jonka avulla voit analysoida jatkuvasti hävittäjän laatua. No, toivomme kaikille urheilijoille menestyksen, ja että ensimmäisellä sijalla on aina arvokas taistelija, joka voittaa sen ehdoitta!